Alla inlägg under juni 2008

Av Elin Lindholm - 19 juni 2008 23:39

Jag gruvar mig så in i ratingen för jobb imorn. Jag känner mig osäker, jag känner mig som en höna som ha bleve av med hövve, men springer ändå..

Uscha, va jag gruvar mig. Det vrider om i magen på mig..

Jag är ju ny, och det ve jag att dom har förståelse för, men det känns som om jag måste fråga hela tiden, men det är väl bra att man frågar.. menja, det känns så besvärligt & jobbigt.. Jag hatar att testa nått nytt, varför stannade kjag inte kvar i kassan på surIca? Jo, för att jag orkade inte med gnäll osv + att jag ville testa nå nytt. Men att testa nått nytt kan vara jobbigt. Och det är det nu.

Jag fick ju höra att jag var duktig åså, men jag gruvar mig ändå..

Önskar att klockan va 21.00 nu, alltså 21.00 imorn. För då skulle första dan vara öve..

Jag håller tummarna, och det vore snällt om ni också gjorde det..



gud va jag tjatar om det där.. men det känns faktiskt jobbigt, inte att vara upp i gamla människor, men att göra ngt nytt.

Men hur fan ska man veta att nått är skit om man inte testar? Jag måste ju ge det en chans, min rädsla ska inte få vinna.

Fy rämarns va jag är pirrig.. Det känns skönt, men ändå inte att ha eftermiddan imorn. Jag får iaf en sovmorgon.


Det som absolut inte gör saken bättre är att min älskade, underbara pojkvän har åkt tillbaka till Norway. Det känns tungt & ensamt.. Vill inte sova själv! Jag blir så himlarns bortskämd när han är hemma.. Att få sova 9nätter med dig är som att komma till himmelriket. Jag svävar liksom på moln. ;) Nu ska man behöva sova själv.. Suck!..   =/


Nu knackar det på, jag känner igen knackningarna, det är John Blund!..


Gonatt mä er! :) 

Av Elin Lindholm - 19 juni 2008 13:58

Emma halvsover.. HAHA


 

Av Elin Lindholm - 16 juni 2008 13:00

Idag har jag inskolning 14-21. Tänk när man va liten å fick ha sommarLOV. Drömma sig tillbaka kan man alltid göra, men som sagt, man blir ju vuxen.. :)


Ska klä på mig nu.

Ting ballatjing 

Av Elin Lindholm - 15 juni 2008 00:58

Jag & mamma bjöd hem Fia å Anneli på middag. Det blev grillat, pärsallad, sallad å mamma goa vitlök/buljongsås.

Men så kom vi på att vi skulle tönta oss för pappa & Kenneth, så mamma satte fram alla Whiskeyflasker, å litte annat smått å gott, på bordet för att dem skulle bli avis borta i Norge.

haha seriöst, det låter kanske omoget. Men vi hade skit roligt! Det blev en några kort, efetrsom det va så mycke flabb! ;p

Mycket trevligt iaf!



Efter maten tog jag å Fia en tupplur på varsin ände på soffan. Fia snackade i sömn å hade nervryckningar! :) Hualigen!


-----------------------------------------------------------------


Pyssling är på korpåsen med Tobban å hans komois Erik. Dem fiskar, å alldeles nyss när jag ringde så vare prickskytte. Skönt för honom å få vara i skogen! :)

Åh skönt vare för mig också som fick plocka undan grejan i fred, ingen som står bakaför en å stressar på att "skynda, vi ska ju se på film" eller "skynda dig nu, vi måste sova, jag är trött" haha Lill vännen =)


Nu är alla "stora" grejer ute ur lägan, det är bara köksgrejer & en massa schampoo å småplock kvar. Tack vare svärfar blev vi klar snabbt! :)

När vi kom hem till Stöde, for vi öve på Sperrings å käkade. Mums fillebabba, vi hade vare i fullgång sen halv 7 å enbart äte morgonfika vid 7. Så alla vi va trött å less.


Gud va mysigt vi ska ha det i huset, bara jag & pyssling. 18 år & har hus, Volvo & världens goaste sambo sen 3,3år tillbaka ;) "Bara" barn & en golden kvar att införskaffa. Men jag är glad för det, jag är en sån människa som hellre går in i vuxenlivet än att vara ute på party varje helg. Det leder ju liksom ingen vart. :)


Nu äre dags att sova, jobbar imorn 12-15. Vill fan inte! Orkar inte höra på en massa tjat från andra människor om hur ont dom har osv. Men det är ju trots allt pengar..


Imorn kommer syrran hem åh! :) Hon ska hjälpa mig att städa ur lägan(har jag bestämt) eftersom jag hjälpte henne ;p


Gonatt mä er!


Lyssna på han å njut. Jag flyter bort när jag hör hans musik, härligt!

Governor Andy


Christian <3

Av Elin Lindholm - 15 juni 2008 00:34

Det här hände 13 juni:


Jag gick ut på altanen för att mamma ropade på mig. När jag stod där ute i jämnhöjd med mammas hängblommor, började det pipa.. så jag kikade i krukan å i den vare en gul fågel. Jag blev lite sketen, först trodde jag att det va en mus eller så en elak fågel. (Fågelrädd som man är) Jag skyndade mig in & ropade på pyssling, han kom ut åså kikade han närmre på den, medan jag sprang runt å yrade med kameran. Men så säger han "Mig lurar du inte" Jag förstod först ingenting, men sen så började mamma gapskratta åt mig för att jag är så lätt lurad, åså berättade hon att det va en låtsasfågel som hon köpt på nån affär i stan. Den piper när det är torrt i krukan ;p hahah Fågelrädd.. höhö



;) 

Av Elin Lindholm - 14 juni 2008 16:05

Hualigen, hur fick allt plats i lägan? Shit van grjejer vi har!

Jag fyllde 3IKEA kassar med kläder..  OCH 2 IKEA kassar med skor.

Nu ståre litte småsaker i hallen här nere, ska bära upp dom nu.

Pyssling har fare till skogen, och tack & lov för det, så jag får greja & stöka på i fred. =)  Han skulle fiska å dona på + att dom skulle natta i nån stuga. Ville med jag också.. Men jag får säga som han brukar säga "Jag har ansvar, jag måste jobba." ;)


Bäst att man lyfter röva från stolen å går å hjälper mamma innan hon blir tokig ;)


Ikväll ska jag, mamma, Anneli & Fia grilla här hemma. Det ska bli mysigt! =)


Tjohej, skriver mer sen!

Av Elin Lindholm - 13 juni 2008 20:40

Vilken händelserik dag!

Efter att vi vare i kyrkan å kikat på Jons avslutning åkte vi hem på Hjältan för att fika. Sen så vilade vi en stund åså väntade jag på att Camilla  skulle komma hem, så jag fick rida. ;) När Camilla kom hem for Christian till en kompis & vi 2 tog varsin häst och red en skogstur. Åh hualigen va kul det va! Riktigt mysigt att rida i skogen och det va jätte fint där. Så fler skogsturer kommer det bli! =) Sen när vi kom ner på byn igen så skulle Camilla galoppera med sin häst, å då blev jag tvungen att testa jag också. Först travade jag & sen galopperade jag ;) Åh fy ratingen va skoj det va, det va rikigt tur att jag hade öran på rätt plats, annars hade mungiporna hamnat riktigt långt bak! ;) höhö Det va as skoj iaf!


Bilder från Joningens avslutning kommer troligtvis upp imorn..


Nu ska vi käka surströmming, pärer, gräddfil & lök! ;) Mums fillebabba!


Imorn ska vi upp klocka halv 7, vi ska ner till stan & flytta som ni vet.


Christian <3


Over and out!

/E 

Av Elin Lindholm - 12 juni 2008 18:52








Här kommer en bild på farfar, Emma, mig & farmor. Bilden är tagen hemma hos farmor & farfar i deras tv-rum 1990. Ibland när man tänker efter så äre ledsamt & tråkigt att man inte har mor eller farföräldrar kvar i livet.. :



 

Jag & storasyster Emma hos Farmor & Farfar i Indal. Emma är 3 år äldre än mig, men det syns knappt!  Upptäckte nyss att Emma satt så karigt (karligt, eller hur fan det stavas, manligt), medan jag sitter med knäna ihop. Det ser så gulligt ut tycker jag! =)     :


  

 En bild på pappa & faster. Alla ser väl vem som är min pappa, Jonken är en kopia av honom. För er som inte vet så äre han i röd tröja & blåa utsvängda jjeans. Snyggve! ;)   Faster Eva sitter i röd jacka. (tror ja.)


 


Jonken, jag & Emma. Emma med STOR-smilet, som vanligt ;)     :


 


Alla kommer väl ihåg översvämningen år 2000??    :


 



 Ingrid, Olof, Emma, Jonken & jag:  hahahha


 


Sexiga Marie ;)   :


 


Nog med det. Nu ska vi städa ur rummet uppe så vi for in grejan där på lördag! =)


Tjo flöjt! 



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards